Oferta professional

“Entenc que es pot fer teràpia des de la proximitat, la comprensió dels problemes i la confiança en les persones.”

individual
atencio-individual-green

Teràpia individual

Són diversos els motius pels que podem necesitar fer terapia:
Dificultades de socialización, fòbies, depressió, addiccions, trastorns de l’alimentació, controls d’impulsos, maltrato, canvis en l’estat d’ànim, patrons educatius, , prevenció conflictes, autoestima, Estrés, ansiedad, miedos, TOC, Trastorno de personalidad, crisis, Trauma, Apego.

mediacio-green

Teràpia familiar

El treball en família no sempre implica que nosaltres siguem el motiu de consulta. En moltes ocasions em trobo que la pregunta és que és el que podem fer per ajudar a aquella persona a qui volem. Altres vegades, necessitem saber com reaccionar o gestionar alguna situació quotidiana que ens produeix malestar o preocupació, i que en general, s’allarga en el temps.

En teràpia familiar les peticions més freqüents són:
Violència intrafamiliar – Fracàs escolar – Manca de normes – Dificultats en l’adolescència – Models educatius – Afecció – Acompanyament a un membre de la familia – Conflictes – Pors – Cicle evolutiu – Orientació per a pares i mares

familia
parella
assessorament-puntual-green

Teràpia parella

La parelles van evolucionant amb el temps, i són molts els factors que desconeixem que poden afectar una parella. El moment vital, les famílies d’origen o les expectatives personals poden crear crisis profundes que es poden superar si sabem posar els ponts necessaris.
Problemes de comunicació – Conflictes no resolts (fills, família política, implicació …) – Infidelitat – Manca de confiança – Mediació familiar – Buscant el retrobament – Autoconeixement – Etapes cicle vital – Gelosia

Etapes evolutives, dirigir grups, resoldre problemes, dinàmiques de grups, temps lliure, gènere, temes de sensibilització …

grups-green

Infància i adolescència

La meva experiència professional amb infància i adolescència em permet entendre les dificultats dels menors, podent treballar tant amb els menors directament, com a través de la familia propera.

Conèixer les etapes evolutives i reconèixer les necessitats de cadascuna, ajuda a normalitzar allò que s’ha de normalitzar, per centrar l’atenció en allò que no és adequat en cada edat, i així diferenciar el problemàtic del que ens preocupa.

Bullying – TDAH – Fracàs escolar – ansietat – Depressió – Dificultats per relacionar– Habilitats socials – Autoestima – Trastorns de l’alimentació – Problemes escolars – Estrès – Tics – Obsessions – Violència cap als pares – conflictes a casa o la col·legi- Trastorns de conducta – Pors – Fòbies – Addiccions substàncies i tecnològica en els adolescents

Reunir-se amb altres famílies que es troben en una situació semblant per tal de compartir experiències i oferir-se ajuda mútua.

infancia